Tietoa meistä

Laadukasta rakentamista jo viidellä vuosikymmenellä

Yrityksemme historia yltää vuoteen 1983, jolloin Rakennusliike Pohjonen Oy perustettiin. Vuonna 1994 Lauri Pohjonen perusti PS-Tasotyö Oy:n, jonka toiminta-alue oli alun perin Pohjanmaan seutu. Vuonna 2006 yritys siirtyi Markus Pohjoselle ja samalla yritysten toiminnot siirtyivät Kuopioon, Savon sydämeen.

Rakennusliike Pohjonen Oy toimi aikansa PS-Tasotyön rinnalla omana yrityksenään mm. myynnin tukena. Näiden kahden perheyrityksen yhdistäessä voimansa 1.4.2019 alkaen, muodostui Pohjonen Oy.

Pohjonen Oy:n päätoimiala on uudisrakentaminen. Vuonna 2006 kesällä alkoi ensimmäisen uudiskohteemme rakentaminen Kuopioon. Sen jälkeen olemme kasvattaneet liiketoimintaa vuosi vuodelta. Olemme saavuttaneet hyvän maksuvalmiuden, vakavaraisuuden ja kannattavuuden, joten tärkeimmät tunnusluvut ovat kohdallaan. Omaamme korkeimman AAA-luottoluokituksen ja tulevaisuutemme näyttää valoisalta.

Tavoitteenamme on rakentaa jatkossakin kestäviä, tasokkaita koteja kaikille kuopiolaisille ja näin olla yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kehittämässä Kuopion asuntorakentamista eteenpäin. Tulevaisuudessa tavoitteemme on viedä osaamistamme kauemmaksikin. Ensiarvoisen tärkeää meille on, että ihmiset, jotka muuttavat uusiin koteihin, ovat tyytyväisiä. Tämä lopputulos palvelee meitä kaikkia.

Suomen Vahvimmat Platina – Pohjonen Oy

 

Epävarmoina aikoina luotettava ja vakavarainen kumppani elämä suurimpiin ja tärkeimpiin hankintoihin on kultaakin kalliimpi!

Voimme ylpeänä kertoa, että Pohjonen Oy on jälleen kerran yksi Suomen vahvimmista! Pohjonen Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille.  Se kertoo, että olemme luotettava kumppani ja yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Olemme tukenasi koko projektin ajan

Kun valitset Pohjonen Oy:n, et saa vain palveluntarjoajaa – saat kumppanin. Olemme rinnallasi koko projektin ajan, alustavasta suunnittelusta viimeiseen silaukseen asti. Ymmärrämme, kuinka tärkeä projekti on sinulle, ja haluamme varmistaa sen onnistumisen. Ammattitaitomme ja kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa. Yhdessä teemme unelmistasi totta!

Tuemme lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Olemme innolla mukana paikallisten lasten ja nuorten harrastuksissa. Sponsoriyhteistyöllä raivaamme tietä kohti tervettä Kuopiota. Mahdollistamalla lasten ja nuorten harrastuksia, varmistamme yhteiskunnan luonnollisen ja kestävän kierron. Toimivaan kaupunkiin on mukava perustaa perhe ja koti.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. KalPa, KuPS, Tarina Golf, Puijon Pesis, Savo Volley, Sunsets Kuopio sekä Kuopion Komediafestivaali.

Tule meille töihin!

Tule mukaan rakentamaan hyvinvoivaa ja tervettä Kuopiota! Meillä on tarjolla erilaisia töitä ympäri vuoden. Kerro meille, mitä osaat ja lähetä avoin hakemuksesi sekä liitteet sähköpostitse markus.pohjonen[ät]rklpohjonen.fi.