SUUNNITTEILLA PYÖREÄLAHTEEN

Tietoa kohteesta

Ennakkomarkkinointi alkaa!!

Siilinjärvelle, Toivalaan on suunnitteilla 12 huoneiston yksitasoinen rivitaloyhtiö. Tämä laadukas kokonaisuus sijaitsee rauhallisella Pyöreälahden alueella keskellä kauneinta suomalaista luontoa ja kuitenkin lähellä Toivalan ja Vuorelan palveluita. Kuopion torille hurauttaa autolla n. 15 minuutissa ja Siilinjärven keskustaan n. 10 minuutissa. Lentokenttäkin on lähellä. Päiväkoti on kävelymatkan päässä ja koulut sijaitsevat n. 3,5km päässä. Alue sopii erityisen hyvin kaikille, jotka arvosta rauhallista ja turvallista asuinympäristöä lähellä palveluita.


Kaikki asunnot ovat yksitasoisia. Asuntojen koot vaihtelevat 57 – 100,5 m2 välillä. Suuret ikkunat tekevät asunnoista valoisia ja avaria. Jokaisessa asunnossa on terassi ja terassin jatkeena on piha-alue. B-talon takapiha rajautuu puistoalueeseen. Suuret terassit ovat tunnelmallisia paikkoja yhdessäololle.


Kohteessa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämpö tuotetaan MAALÄMMÖLLÄ. Jokaiseen huoneistoon kuuluu omat varastot, jotka ovat asuntojen sisäänkäynnin yhteydessä. Autokatos- ja pistokepaikat myydään erillisinä osakkeina. Sähköauton hidaslataus (1,8-3,5 kw) kuuluu vakiona kaikille autopaikoille.


Rakentaminen on tarkoitus aloittaa syksyllä 2024 ja arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2025. Varaamalla huoneiston hyvissä ajoin, pääset vaikuttamaan materiaalivalintoihin ja saat itsesi näköisen kodin.


Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Valmistuminen

Syksy 2025

Asuntojen määrä

12

Huoneistotyypit

2h+k+s 57m2

3h+k+s 75m2

4h+k+s 88,5-92,5m2

5h+k+s 100,5m2

 

Kohdetta myy

Kalla Kiinteistöt

Anu Naumanen

anu.naumanen@kallakiinteistot.fi, 044 739 2210

Lataa kohteen esite: